SZJA 1% Nyomtatás E-mail

 

Kedves Szörfklub Tagok, Támogatók, Szimpatizánsok!


Mindannyiunk örömére a Badacsonytomaji Szörfklub SE évrõl évre fejlõdik, bõvül és erõsödik. 2009. évben elõször rendeztünk hivatalos OB fordulót Badacsonyban. A Magyar Szörf Szövetség 2010. évben is felvette a Vulkán Kupát az OB sorozatba, idén június 12-13.-án rendezzük versenyünket. Tavaly novemberben Badacsonytomaj Város Önkormányzatának Képviselõ Testülete vállalta, hogy az Egyesület rendelkezésére bocsájtja a tomaji strandon lévõ tárolót 5 évre térítésmentesen (amiért ezúton is köszönet a Testületnek!). Ezzel a Szörfklub hosszú távra otthonra lelt.
Eltökélt szándékunk, hogy otthonos, fiatalos és szemre is tetszetõs legyen az új klubház, mely terveit Lajtai Janka készíti. Megvalósítása azonban forrásokat igényel.
Kérnénk Benneteket, hogy az SZJA társadalmi szervezetek, egyesületek számára felajánlható 1 % kedvezményezettjeként  a Badacsonytomaji Szörfklub Sportegyesület közhasznú szervezetet jelöljétek meg, ezzel is elõsegítve, hogy céljainkat meg tudjuk valósítani. 2009. évben az SZJA 1 %-os felajánlásból 163.665 HUF-ot utalt át az APEH, amelyért szeretnénk kifejezni köszönetünket!

Adószámunk: 18192122-1-42
Kedvezményezett neve: Badacsonytomaji Szörfklub Sportegyesület

A szükséges formanyomtatvány ide kattintva tölthetõ le.

 

Adó 1 % a Badacsonytomaji Szörfklub SE javára

 

Bõvebb információ az adható egy százalékról:
http://www.nonprofit.hu/egyszazalek.html

Köszönettel:

Kruchina Károly, Nagy Bence
Badacsonytomaji Szörfklub SE

 
< Előző   Következő >

www.SurfoMania.hu © 2007. Webdesign, webhoszting és Joomla! tárhely