Mindjárt nyit... Nyomtatás E-mail
Írta: Takács Lajos   
2008. mrcius 12.

Tisztelt Tagok!

Nem tudom ki mennyire informálódott a dolgokról, de novemberben az utolsó hivatalos szörf klub gyûlésen a jelenlévõ tagok beleegyeztek, hogy a badacsonytomaji surf club kibõvüljön két új szakosztállyal…

Az új szakosztály egyike a wakeboard, mely sportot tavaly nyár elõtt próbáltam ki elõször és nagyon megtetszett. Ezért javasoltam az elnökségnek, hogy mint vízi sport, lenne-e lehetõség arra, hogy bevegyük a szörf klubba, alszakosztályként. A társaság egyetértett az ötlettel és mivel lassan jön a jó idõ és nyitnak a pályák, úgy gondoltam, hogy felmérem az érdeklõdést, ki próbálná ki szívesen vagy kit érdekel komolyabban.
Hozzánk közel Balatonon 2 pálya van. Az egyik Balatonfüreden a Campingben, ahol utoljára gimnazista koromban voltam, tehát nem nagyon tudok róla mondani konkrétumokat és igazából annyira nincs is közel, hogy átruccanjunk egy délutánra.
A másik pálya viszont kedvenc Badacsonyunktól pár (12) km-re van, Vonyarcvashegyen, ahol 5 oszlopos jó állapotú 800 m-es pálya található a helyi strandon, ahova ingyen bemehetünk, amennyiben wakeboardozni megyünk. (Legalábbis én bementem :) )
A pálya díjai: 1 óra 3000 Ft, 2 óra 5000 Ft, 1 egész nap 8000 Ft.
Amennyiben nincs wakeboard-od, a bérlés óránként 1000 Ft.
Mivel az árak elég magasak, arra gondoltam, hogy megkérdezlek titeket kit érdekelne ez a dolog {szavazógép elhelyezve az oldalon bejelentkezés után baloldalt, Szerk.}, mert ha sokan mennénk megérdeklõdném, hogy mint a Badacsonytomaji Szörfklub SE, Wakeboard szakosztálya nem tudnak-e nekünk valamilyen kedvezményt biztosítani, ha többen rendszeresen járnának {természetesen a klubkártya felmutatásával, Szerk.}.
Várom a jelentkezõket, meg azokat akiknek esetleg kérdésük van, ha figyelmetlen voltam (ami persze nem igaz) és kihagytam valamit.
PUSZ
Dj Lay-osh
Ui: Rózsákat az öltözõbe

 

 
< Előző   Következő >

www.SurfoMania.hu © 2007. Webdesign, webhoszting és Joomla! tárhely