Több, mint Szörfklub !!! Nyomtatás E-mail
Írta: Kruchina Károly   
2008. februr 20.

Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy a 2008. évi programokat, terveket és lehetõségeket összefoglaljam. A tavalyi év egy rendesnek mondható szörf taggyûléssel zárult, melyen meghatároztuk a fõbb célokat, irányokat; megalakult a Vitorlás Szakosztály Lichtnecker Péter és a Wakeboard Szakosztály Takács Lajos vezetésével. Augusztus 1-ére kitûztük a kétévente esedékes tisztújító közgyûlést, melyen a tagság új vezetõket, tisztségviselõket választ, 2-án pedig a Szörfklub közös erõvel megrendezi ismét a Vulkán Kupát, idén már a Magyar Szörfszövetség hivatalos támogatásával, reményeink szerint rekord számú szörfös részvételével. A Szörfklub véges anyagi lehetõségei miatt a szörfverseny megrendezéséhez minden természetbeni és anyagi segítséget örömmel fogadunk, az eddig a Szörfklubnak nyújtott támogatásokat tisztelettel köszönjük.


 

Vulkán Kupa 2008 amatõr szlalom szörfverseny
 

 

A szörfsport népszerûsítése végett nyárra elõször megpróbálunk szörftábort szervezni, pontos ideje kimunkálás alatt.
Nagy Bence megtervezte a szörfklubos plasztikkártyát, melyet minden tagunk részére elkészítetünk. Ez a plasztikkártya a személyi igazolványhoz hasonló kártya, fényképpel, névvel, születési dátummal, kártyaszámmal valamint Badacsonyról egy csodálatos képpel ellátva. Várható költsége körülbelül 1000 Ft lesz. A klubkártyához megpróbálunk számos engedményt csatolni, elfogadóhelyeket szervezni, így biztosítva a tagságnak kedvezményeket.

 

Badacsonytomaji Szörfklub SE klubkartya

Az Önkormányzattal megkezdtük a tárgyalást, egy a szörfklub törzshelyén, a badacsonytomaji strandon egy szörf és vízi sporteszköz tároló építésével kapcsolatban, egyelõre az Önkormányzat építési engedéllyel kapcsolatos álláspontjára várunk.
Nagy Anikó, Nagy Rita és Nagy Bence elkezdték a Surfclub on-line shop felállítását és üzemeltetését, melynek termékskáláját majd idõrõl-idõre bõvíteni fogjuk. Terveink szerint nem csak az egyenruha, hanem más, a Szörfklub logójával ellátott ajándéktárgyak, valamint szörffelszerelések is megvásárolhatóak lesznek.
Szörfklub életében elõször egy tv csatorna, a Vital TV, jégszörfös riportot készített Babos Bálint és Bóna Péter fõszereplésével januárban, melyet ide kattintva nézhettek meg. Ezen kívül a Regatta vitorlás magazin következõ számában megjelenik egy hirdetés a Vulkán Kupa 2008, amatõr szlalom szörfverseny népszerûsítése céljából.

 

 

Vulkán Kupa 2008 badacsonytomaj 2008.08.02.


Mûvészkép kollekciónk elsõsorban Barna Tamás jóvoltából folyamatosan bõvül - a Balaton egy általunk esetleg nem ismert arcát pillanthatjuk meg- továbbá többek között Nagy Attila napfelkelte sorozata tekinthetõ meg.
Tisztelettel kérnélek Titeket a 2008. évi tagdíj befizetésére, amelyet 1000 HUF-ban állapított meg  a taggyûlés.
Várunk és szívesen veszünk mindenféle ötletet, amellyel érdekessé tehetjük a Badacsonytomaji Szörfklub Sportegyesületet életét. Ugyanakkor kérünk minden tagot és honlap látogatót, hogy képek küldésével (szörfös, mûvész, utazás, egyéb extrém sportok stb.), fórum hozzászólásokkal, továbbá cikkek küldésével (bármilyen kapcsolódó témában) együtt tegyük még színesebbé a Badacsonytomaji Szörfklub Sportegyesület weboldalát.
Jó szelet!

 

 
< Előző   Következő >

www.SurfoMania.hu © 2007. Webdesign, webhoszting és Joomla! tárhely