Görszörf 2007 Nyomtatás E-mail
Írta: Babos Bálint   
2007. november 04.

Sziasztok Kedves Szörftársak,

Már jó régen jelentkeztem görszörfös tevékenységemrõl.
Az a nagy helyzet, hogy ezt a sportot ezen a nyáron nem lehetett ûzni, mivel annyira forró volt a beton, hogy a cipõben égett a lábam. Esni meg olyan volt, mint ha tûzbe estem volna. A másik indok, hogy átpártoltam egy picit egy másik sportra, ez is vitorlával mûködik, azaz vitorlákkal, szóval a vitorlázásra. Nagyon jó kis csapatba csöppentem bele (vagy hát a kapitány „csapott” le rám). Ez furán hangzik, de így volt.

 

Tehát egy csapat tagja vagyok, akik versenyszerûen vitorláznak és érzem, hogy nagy szükség van rám. De ne kanyarodjak el a szörftõl igaz :). Így az idén nem sokat szörföztem vízen, ellenben többet az iskola melletti betonon, több szabadidõmnek köszönhetõen. De mióta beléptem a nagy munkás életbe -nem mintha eddig nem dolgoztam volna, mert sokat maszekoltam- van egy fõállásom, mellette ugyanúgy tudok maszekolni, így örülök, ha este 8 óra fele otthon vagyok. Ebbõl következik, ha hiszitek, ha nem, szinte csak aludni járok haza. Ami nem baj!
Ha van egy kis idõm, megyek ki egyet görszörfözni! Ma is kint voltam, azaz 2007. november 4-én kimentem és megnéztem a széljelzõ repülõt, hogy forog-e, és hogy merre áll.
Láttam hogy Északi, ez nekem szuper! Nem is kellett több, már pakoltam a kocsiba és indultam. Tényleg erõs volt a szél, felöltöztem és már repesztettem is. Keményen nyomtam sötétedésig, kb. 3 órán keresztül, jó volt, párat estem, de nem volt vészes, hála a térdvédõknek. Aztán elgondolkodtam az egészen és arra gondoltam, hogy befektetek én is egy rendes gördeszkára. Megpróbálkozok pár trükkel, mert egy picit unalmas fel s alá menni. Azonban valamelyik nap, amikor néztem az idõjárás jelentést az egyik idõjós azt mondta, komoly tél lesz. Ezért inkább elõvettem a jégszörföm alapanyagait és elkezdtem összeszerelni. Esténként, ha van idõm a mûhelyben, ezzel szórakozom. Nézelõdtem az iwiw-en és rábukkantam, hogy az egyik szörf klubtagunknak van már jégszörfje, és még a görszörfözésbe is belevágott.
Bizakodom, hogy idén befagy a Balaton, illetve nálunk ez a kis csónakázó tó. Bár ekkor az egyik szemem sírni fog, a másik meg nevetni, mert nem szeretném, hogy befagyjon a Balaton, ugyanis jövõre mihamarabb szeretnénk kezdeni a vitorlázást, mivel egy teljesen új hajóval vágunk neki a 2008. évnek.


Addig is jó szelet!

 

 
< Előző   Következő >

www.SurfoMania.hu © 2007. Webdesign, webhoszting és Joomla! tárhely