Telekocsi link a szörfklub honlapján?! Nyomtatás E-mail
Írta: Nagy Bence   
2007. szeptember 27.

Kedves Klubtagok, és Regisztrált felhasználok!

Car sharing, Telekocsi akció: azaz, hogyan csökkentsük utazási költségeinket!

 

Rendszeresen üres kocsival utazol! Szívesen vinnél utasokat belföldre, külföldre, vagy akár a városon belül! Próbáld ki telekocsi szolgáltatásunkat!

Drágának találod a belföldi vonatjegy árakat. Szívesen mennél autóval belföldre, külföldre, de nincs autód! Társulj be utasnak!

 

Nem kell mást tenned, csak regisztálj, és bejelentkezés után a fõmenü legalsó menüpontjára kattintva máris igénybe veheted szolgáltatásunk!

 

Sajnos egyre drágábbak a vonatjegyek, és elsõsorban a diákok soraiból egyre kevesebben engedhetik meg maguknak, hogy lemenjenek Badacsonyba, vagy bárhova a Balatonra.

Például Budapest-Badacsonytomaj szakaszon az 50%-os vonatjegy ára 1270 Ft, ha IC helyjegyet is veszünk 1620 Ft, míg a teljesárú 2540 Ft, azaz helyjegy vétele esetén már 2890 Ft. Kis fejszámolást elvégezve egy kis vagy közép kategóriás dízel autóval megtéve az utat, 5 l/100 km + 4 napos autópálya matrica: kb.: 3500 Ft, míg matrica nélkül kb.: 2000 Ft. Azaz 4 utas esetén is mindössze 900 - 500 Ft. Amennyiben havi matricát vesz a sofõr, mert rendszeresen közlekedik az útvonalon, a költségek tovább csökkennek.

Arra gondoltam, hogy a külföldön már mûködõ car sharing mintájára létrehozok az oldalon egy telekocsi linket, amit csak regisztrált felhasználók érhetnek el, ahol mindenki megadhatja, hogy milyen idõpontban utazik, milyen útvonalon, csomópontok érintésével, és hány szabad hely van a kocsijában. Értelemszerûen az utasok valamilyen összeggel (pl. vonatjegy fele) betársulnak a benzin és autópálya díj kiegyenlítésébe, a sofõr költségeinek csökkentése érdekében.

Az új tele autó szolgáltatás az alábbi formában feladott üzenetekbõl állna:

Telekocsi minta bejegyzés, név, útvonal, dátum, indulási idõ, szabad helyek

Az üzenetek teljes mértékben kereshetõek. A telekocsi link üzemel! Regisztrált felhasználóknak már elérhetõ! Amennyiben igénybe kívánod venni fuvarkeresõ szolgáltatásunkat, regisztálj.

Ha van véleményed a fenti témáról, szavazz. Szavazás csak regisztrált felhasználóknak, bejelentkezés után a kezdõoldalon jobb oldalt.

 
< Előző   Következő >

www.SurfoMania.hu © 2007. Webdesign, webhoszting és Joomla! tárhely