Fanatic amatõr speed verseny, 2007.09.08-09. Nyomtatás E-mail
Írta: Solcz Gábor, Solcz Attila   
2007. szeptember 13.
Ketten képviseltük egyesületünket a hétvégi amatõr gyorsasági surf versenyen Gárdonyban. A verseny szombaton reggel 10-kor kezdõdött, az elsõk között regisztráltunk, majd irány a víz (meglehetõsen garda feeling kb. 14-15 C).
A szél a szokásos, néhol 3bft utána 5-6 bft os befújással, az elsõ óra után (óránként ki kell menni regisztrálni a GPS-t) már megvolt az az eredmény amelyet késõbb sem sikerült túlszárnyalni.

 

Eredmények:
  • Solcz Gábor        53,6 km/h (Hifly Madd 138, Naish Stealth 7.6)

  • Solcz Attila         52,5 km/h (Hifly Madd 115, Naish Redline 7.0)

 

Solcz Attila a speed versenyen

 

Egésznap nyomtuk, de részben a kezdõdõ fáradtság, részben pedig a 1-1 1/2 méteres hullámok lehetetlenné tették a nagyobb sebesség elérését, annak ellenére, hogy nem hivatalosan „hazai pályán, simább vízen” mindketten mentünk már ennél jobb eredményt.
Eközben Big Berci( Surfstation team fõbaktere) elsõ körben nyomott egy 56,1-et, majd az ismételt egy órás mérés alatt egy hihetetlen 59,3 km/h !!! produkált. (teljes lista, végeredmény : www.windsurfing.hu ; illetve ezzel kapcsolatos cikk www.surfstation.hu ).
 
Solcz Gábor a speedversenyen
 
Sajna hiába szurkoltunk neki a végsõ gyõzelemért, a végén a F2-es csapat (Lazsádi team) némi kis okossággal, illetve fondorlattal (ízlés dolga, ki hogyan értékeli) megszerezte a végsõ gyõzelmet, illetve elvihette haza a gyõztesnek járó Fanatic deszkát.

Összességében kiváló nap volt, dél körül még a nap is kisütött, sok jó arc, sok jó cucc, és ráadásul az idõjárás is kegyeibe fogadott bennünket.

Jó szelet mindenkinek!

Solcz Gábor/ Solcz Attila
 
< Előző   Következő >

www.SurfoMania.hu © 2007. Webdesign, webhoszting és Joomla! tárhely