Az új egyenruha !!! Nyomtatás E-mail
Írta: Kruchina Károly   
2007. mjus 05.
Sziasztok Klubtagok!

Az egyenruha története, 2005-ben kezdõdött. Egy hûvösebb tavaszi napon felfedeztünk egy zöld-fehér, szörfös feliratokkal és képekkel díszített zippzáros pulcsit.
Nem kell mondanom, hamar megállapodtunk abban, hogy tökéletes lesz egyenruha-kezdeménynek. Talán a többieknek is tetszett, mert hamarosan az összes még fellelhetõ példány elkelt. Meg kértem a Terranova nevû gyártót, hogy lenne kedves gyártani még egy pár darabot, de elég rugalmatlannak mutatkozott és arra hivatkozott, hogy már kidobta a gyár a sablont, így nem tud készíteni. Ellenben valamilyen módon fel kellett oldani azt az igazságtalan állapotot, hogy egy csomó tagunknak nem maradt uniformis, meg az egységes megjelenésnek ez az alapja.  
2007 telén hosszas egyeztetés és keresgélés után megtaláltuk a PR-Tipp nevû, ruhagyártással, feliratozással és hímzéssel foglalkozó céget. Több ötletbörzét tartottunk annak érdekében, hogy az új és valószínû hosszú évekig a Szörfklub megjelenését meghatározó egyenruha lehetõleg mindenki tetszését elnyerje, de legalábbis a tagok véleményét megismerjük. Lázas egyeztetés, találkozók és ez ügyben megtartott gyûlés után a következõkben tudtunk megegyezni: a pulcsi legyen zippzáros és kapucnis, színe sötét zöld, a Márk által tervezett logo bal oldalon szívtájékon kerüljön elhelyezésre, hátul pedig két sorban a „Badacsonytomaji Szörfklub SE, www.surfomania.hu”
felirat kerüljön. A pólóval kapcsolatban az alábbiakra jutottunk: színe legyen a lányok esetében világos zöld, a fiúk esetében sötétzöld, szabása mindkettõnek galléros és a csajoké pluszban szûkített.  
Az árak a következõképpen alakultak: lány póló: 2776, pulcsi: 5446, fiú póló: 3586, pulcsi: 5866. Ezek talán elfogadható árak figyelembe véve a hímzést is. A cég garantálja, hogy amennyiben valakinek most nem jutott, illetve lemaradt, 8 db-os rendelésnagyságtól hímez és utángyárt. A cég felajánlotta a póló más színben való legyártásának és mintázásának lehetõségét is, így kérhetõ világoskékben, fehérben, pirosban, rózsaszínben. Természetesen ezekre is ráteszi a logot és a feliratokat.
Ha minden igaz a ruhaköltemények elkészülnek május végére, és az új szezonra mindenki használatba tudja venni.

Köszönet mindenkinek az építõ javaslatokért!

Üdvözlettel: Karcsi
 
< Előző   Következő >

www.SurfoMania.hu © 2007. Webdesign, webhoszting és Joomla! tárhely