Elõrelépés szörf-klub ügyben Nyomtatás E-mail

Kedves szörf klub tagok!

Karcsinak (szörf-elnökünknek) hála, az APEH-tól kaptunk szörf-adószámot. És így egy délután, hó-szörf, és jég-szörf hiányában elgyalogoltunk egy Bankba, és megpróbáltunk megnyitni szörf-bankszámlánkat. A sikerre egyenlõre várni kell, mert a szörf-papírok nem voltak teljesen naprakészek.

Ha a szörfklub vezetõség, és szörföseink, klubtagjaink kitartása, szörfmániája olyan remek marad a 2007. évben is, mint az elõzõ szörffel töltött nyáron, akkor 2007 nyarán sok-sok szörfeseményre lehet számítani. Mindemellett még szörf terén nem túl képzett tagjaink (ebbe sajna még az elnökség is beletartozik, mert kicsit messze vagyunk még Ricardo Campello-tól, vagy Fransisco Goya-tól), hatalmas szörf-oktatásnak, szörf-önképzésnek és szörf-tanfolyamoknak néznek/nézünk elébe az elkövetkezõ szörfszezonban, hiszen elsõdleges célja szörf klubunknak a szörfös élet fellendítése. 

Ha minden rendben megy tavaszra meglesz a szörfegyenruha (nem szörfruha), amelyben a szörf szerelmesei vagy szerelmes szörfösei, Badacsonytomaji éjszakákon és nappalokon mutatkozhatnak.

És ahogy Kefe mondaná:

Jó szelet kapitány!!! 

 
< Előző   Következő >

www.SurfoMania.hu © 2007. Webdesign, webhoszting és Joomla! tárhely