Megújult a SurfoMania, minden ami szörf, windsurf... Nyomtatás E-mail

Kedves Szörfklub tagok.

 

Ezúton kívánok minden Szörfklub tagnak nagyon boldog új esztendõt, sok-sok szelet.

 

A szörfklub új honlapja elkészült. A Honlap elõnye, hogy a szerzõ joggal rendelkezõ tagok Cikkeket, Híreket írhatnak egy egyszerû bejelentkezés után böngészõn keresztül. Ennek köszönhetõen honlapunk tartalma dinamikusabban változhat, ha a tagok aktivitása megfelelõ.

 

Emellett lehetõség nyílik profil kialakítására, ami egy kis képbõl, életrajzból, elérhetõségekbõl áll. Egyenlõre ez csak regisztrált felhasználóknak érhetõ el. Regisztráció esetén, a regisztráció elfogadása után, a regisztrált jelszóval és felhasználó névvel a web oldal fõoldaláról lehetõség van a bejelentkezésre. A bejelentkezett felhasználónak egy felhasználói menü is megjelenik. A bejelentkezett felhasználó, megváltoztathatja  felhasználói nevét, jelszavát, hírt, linket küldhet, tájékozódhat arról, hogy elküldött cikkei elbírálásra kerültek-e már. A profilom menüt választva, saját profilját szerkesztheti, módosíthatja.

 

Az jövõben rengeteg szörffel, szörfözéssel, Badacsonynyal, Badacsonytomajjal és a környékkel kapcsolatos információt kívánunk megjeleníteni.

 

Remélem ez az oldal elnyeri minden szörfös, szörffel csak ismerkedõ, vagy szörffel kapcsolatba nem kerülõ érdeklõdését.

 

Az Új oldal joomla rendszerben készült. Ez egy olyan CMS rendszer, amely lehetõvét teszi, hogy a megfelelõ hozzáférésû felhasználók, egy egyszerû böngészõn keresztül, tartalmat adhatnak az oldalhoz, vagy szerkeszthetik azt.

 

 
< Előző

www.SurfoMania.hu © 2007. Webdesign, webhoszting és Joomla! tárhely